Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

7o Διεθνές Συνέδριο: Ενδοδοντία - Αισθητική - Εμφυτεύματα Κλινικές προσεγγίσεις ελάχιστης παρέμβασης και Αισθητικής τελειότητας





Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Mε ιδιαίτερη χαρά και ευθύνη σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου "Ενδο-Αισθητική-Εμφυτεύματα: Κλινικές προσεγγίσεις Ελάχιστης Παρέμβασης και Αισθητικής τελειότητας" που θα πραγματοποιηθεί 3-4 Οκτωβρίου 2014 στη Αθήνα.

 Ως Κλινικοί Οδοντίατροι, είτε Γενικοί είτε Ειδικοί, όλοι επιδιώκουμε και φιλοδοξούμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στους ασθενείς μας. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του Συνεδρίου αυτού, η εξοικείωση δηλαδή με αντιλήψεις, θέματα, τεχνικές, τεχνολογία και θεραπευτικές επιλογές που αποτελούν την πιο σύγχρονη κλινική προσέγγιση και θα σας κρατήσουν στο επίκεντρο της μοντέρνας κλινικής πράξης.

 Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και η επιλογή των θεμάτων τους, βρίσκονται σε απόλυτη συμφωνία με τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της Οδοντιατρικής επιστήμης. Είναι όλοι καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί και κλινικοί και θα αναφερθούν σε σύγχρονες χειρουργικές και προσθετικές τεχνικές. Η ενδοδοντική θεραπεία υπό το μικροσκόπιο, η μικροχειρουργική τεχνική, η προβλέψιμη και αισθητική αποκατάσταση δοντιού και εμφυτεύματος, το σύνθετο σχέδιο θεραπείας είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα αναπτυχθούν.

 Επιπλέον, η εκπαίδευση στη σύγχρονη εμφυτευματολογία με όπλα , όπως η υπολογιστικά καθοδηγούμενη χειρουργική και η άμεση φόρτιση,οι προχωρημένες περιοδοντικές τεχνικές, οι αισθητικές κεραμικές αποκαταστάσεις, αλλά και οι άριστες μηχανικές και αισθητικές ιδιότητες των σύγχρονων συστημάτων ρητινών κυριαρχούν στη θεματολογία του συνεδρίου.

 Στόχος είναι η εξοικείωσή μας με τις τελευταίες κλινικές αντιλήψεις στους τομείς της Οδοντιατρικής και η άμεση εφαρμογή τους στο ιατρείο μας. Η άμεσα εφαρμόσιμη και τεκμηριωμένη νέα γνώση είναι αυτό που κάθε εξελισσόμενος Οδοντίατρος αναζητά.

 Προσδοκία μας είναι το Συνέδριο αυτό να αποτελέσει μια εποικοδομητική και εκπαιδευτικά αποδοτική εμπειρία για όλους.

 Με Φιλικούς Χαιρετισμούς
Σπύρος Φλωράτος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου